رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان خبر داد:
برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در ۳۰۰ نقطه خراسانشمالی
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسانشمالی با اشاره به اینکه راهپیمایی ۲۲ بهمن سال گذشته در ۲۰۰ نقطه برگزار شد، گفت: پیشبینی شده که در ۳۰۰ نقطه راهپیمایی را در شهرها و روستاها داشته باشیم.
حجتالاسلام جلیل محمدی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» گفت: طبق برنامهریزیهای صورتگرفته راهپیمایی ۲۲ بهمن در تمام شهرها و روستاهای استان این برنامه را خواهیم داشت.
وی با اشاره به اینکه ساعت دقیق برپایی راهپیمایی ۲۲ بهمن در مراکز شهرستانها اعلام خواهد شد، ادامه داد: در بجنورد حرکت طبق روال هر ساله از میدان شهید به سمت مصلی و پایان مراسم با سخنرانی در مصلی به اتمام میرسد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی با اشاره به اینکه در مسیر راهپیمایی غرفههای برپا است، گفت: سخنران مراسم محوری در مرکز خراسان شمالی سردار نائینی، سخنگوی سپاه پاسداران است.
این مسئول گفت: انقلاب اسلامی ایران دستاوردهای زیادی به همراه داشته است که آبادانی این دستاوردها را در سراسر نقاط استان و کشور شاهد هستیم.
وی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران مسیرش حق است و تا زمانی که مبنای انقلاب در مسیر خداوند و حق باشد این مسیر با قدرت طی خواهد شد و باوجود رهبری فرزانه پرچم به دست امامزمان (عج) خواهد رسید.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی علاوه بر این اضافه کرد: امنیت امروز را مدیون اقتدار جمهوری اسلامی ایران و اقتدار را مدیون مردم و رهبری هستیم که هر دو در کنار هم ما را به چهل و هفت سالگی پیروزی انقلاب اسلامی ایران رساندند.
این مسئول بیان داشت: در مجموع بیش از ۴۰ هزار برنامه در قالب ۵۹۳ عنوان برنامه به مناسبت چهل و هفتسالگی انقلاب اسلامی ایران در سراسر استان خراسان شمالی در حال برگزاری است.
انتهای خبر/ رحمانی
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!