عباس حیدری گفت: در شهرستان فاروج، دو هزار و ۸۴۰ خانوار بهره بردار زعفران در سطح سه هزار هکتار کشت شده، هستند.
به گزارش صبح فاروج، عباس حیدری، مدیر جهاد کشاورزی فاروج گفت: 80 درصد زعفران استان از سطح زیر کشت سه هزار هکتاری این محصول، در شهرستان تولید می شود و فاروج با این سطح کشت، قطب تولید این محصول در استان است.
وی با اشاره به پیش بینی برداشت 890 تُن گُل و 21 تُن سرگُل زعفران از سطح مزارع شهرستان اظهار داشت: سطح زیر کشت این محصول در استان چهار هزار هکتار است که سه هزار هکتار از آن در حوزه شهرستان فاروج است.
حیدری گفت: از 26 تُن سرگُل تولیدی استان، 21 تُن مربوط به مزارع زعفران فاروج بوده که میزان گُل تولیدی در هر هکتار، 700کیلو و سرگُل هفت کیلو است.
مدیر جهاد کشاورزی فاروج اظهار داشت: سال گذشته در شهرستان 17.5 تُن سرگُل زعفران تولید شد و امسال نیز پیش بینی میشود هزار و 890 تُن گل زعفران از مزارع شهرستان برداشت شود.
انتهای پیام/ شادکام