حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری عصر اترک هستید؟
آمریکا مسئول تبدیل اعتراض‌ها به اغتشاش است
ایروانی در نامه‌ای به شورای امنیت:

آمریکا مسئول تبدیل اعتراض‌ها به اغتشاش است

ایروانی در نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل متحد تأکید کرد که آمریکا مسئول اغتشاش و اقدامات خشونت‌آمیز در ایران است.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، به نقل از ایسنا، امیرسعید ایروانی در نامه‌ای به شورای امنیت، آمریکا را مسئول تبدیل‌شدن اعتراض‌های مسالمت‌آمیز به اغتشاش و خشونت در ایران دانست.

 وی رفتار غیرقانونی آمریکا و هماهنگی این کشور با رژیم صهیونیستی برای دخالت در امور داخلی ایران را محکوم کرد.

 سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد، افزود: این دخالت از طریق تهدید، تحریک و تشویق عمدی به خشونت و برهم‌زدن آرامش و ثبات انجام می‌شود.

 وی تصریح کرد: ما این اقدام برهم‌زننده ثبات که برخلاف منشور سازمان ملل متحد است را محکوم می‌کنیم.

 شورای‌عالی امنیت ملی پیش‌تر در بیانیه‌ای با اشاره به اینکه آمریکا و رژیم صهیونیستی بعد از جنگ ۱۲ روزه، جنگ‌طلبی و دشمنی با ملت ایران را رها نکرده است، تأکید کرد: ملت بزرگوار ایران با همبستگی ملی، وحدت و یکپارچگی، شگرد خرابکارانه دشمن را نقش‌برآب خواهند کرد.

 در بیانیه شورای‌عالی امنیت ملی در خصوص اغتشاشات و ناآرامی‌های پنجشنبه‌شب در نقاط مختلف کشور با اشاره به اینکه ناامنی برای یک ملت از جانب هیچ کشور و نظامی پذیرفته نیست و حضور نیروهای امنیتی و انتظامی برای ایجاد امنیت در کشور است، آمده است: نیروهای امنیتی و قوه قضائیه با خرابکاران هیچ مماشاتی نخواهند کرد.

 در ادامه این بیانیه تأکید شده است: در جنگ ۱۲ روزه تا امروز رژیم صهیونیستی همچنان ستم بر ایرانیان را در نبردهای ترکیبی دنبال می‌کند، گاه تاکتیک‌ها را عوض کرده، اما جنگ‌طلبی با ملت نستوه ایران را رها نکرد. این حوادث روزهای اخیر اگرچه با اعتراض به بی‌ثباتی بازار آغاز شد، اما با هدایت و طراحی دشمن صهیونی به صحنه ناامنی کشور کشانده شد.

 انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!