
نماینده اسبق خراسانشمالی در مجلس شورای اسلامی:
مقاومت امروز، ادامه راه عاشوراست
نماینده اسبق خراسانشمالی در مجلس شورای اسلامی، با تبیین فلسفه عاشورا، آن را الگویی زنده برای مبارزه با ظلم و تقویت وحدت ملی در برابر تهدیدات آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.
قاسم جعفری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، با تأکید بر ماهیت ظلمستیز و اصلاحگرای قیام عاشورا، این واقعه را الگویی زنده برای مقاومت ملت ایران در برابر تهدیدات آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست و گفت: اگر فلسفه واقعی قیام امام حسین (ع) را درست بشناسیم، خواهیم فهمید که این حرکت بزرگ نهتنها متعلق به یک مقطع تاریخی خاص نیست، بلکه جاری در همه زمانهاست.
وی با بیان اینکه اهداف نهضت حسینی همچون امربهمعروف و نهیازمنکر، اقامه عدل و مبارزه با فساد، همواره باید مورد توجه جوامع باشد، تصریح کرد: حضرت اباعبدالله (ع) خود فرمود انسان باید باعزت زندگی کند؛ این عزت در سطح فردی و اجتماعی معنا دارد و یک ملت نیز باید عزتمند باشد.
نماینده اسبق خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به جنگشناختی و رسانهای دشمن علیه ایران، گفت: در این نبرد پیچیده، باید از ظرفیت وحدتآفرین محرم برای انسجام اقوام، مذاهب و گروههای مختلف جامعه بهره گرفت. همه ایرانیان در خیمه امام حسین (ع) جا دارند، مگر کسانی که آگاهانه در برابر فلسفه قیام ایستادهاند.
او افزود: سابقه تمدنی ایران با مشارکت همه اقوام و ادیان شکل گرفته و مردم ایران همواره طرفدار مظلوم و مخالف ظلم بودهاند؛ امروز هم زرتشتیان، ارامنه و کلیمیان ایران عزاداری برای امام حسین (ع) را متعلق به خود میدانند.
جعفری در ادامه با بیان اینکه معیار حق و باطل در هر زمان باید بازشناسی شود، گفت: شمر، یزید و ابنزیاد هر دوره را باید شناخت. امروز هم اگر کسی وجدان بیدار داشته باشد، بدون نیاز به ضریب هوشی بالا میفهمد که جبهه باطل کجاست و جبهه حق کدام است.
وی با تمجید از نقشآفرینی جوانان در بحرانها از جمله جنگ دوازدهروزه اخیر، اظهار داشت: امروز نسل جوان ما همانند جوانان دوران دفاع مقدس، آماده ایستادگی و خدمت هستند.
جعفری اضافه کرد: در بسیاری از محلهها و مناطق، بحرانها را همین جوانان مدیریت کردند و من جز ادای احترام کاری نمیتوانم در برابرشان انجام دهم.
نماینده اسبق خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به شهادت نیروهای ایرانی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، این شهدا را ادامهدهندگان راه یاران عاشورا دانست و گفت: آنان فرمانده خود را ولیفقیه و ولیامر مسلمانان میدانستند و افتخارشان این بود که پرچم اباعبدالله را در میدان مقاومت برافراشته نگهدارند.
او با نقل جملهای از شهید آوینی مبنی بر اینکه «شهدا ماندند و ما رفتیم»، تأکید کرد: هنر این شهدا آن بود که آدم بودند؛ ساده، بیادعا و اهل خدمت.
وی ادامه داد: ما نیازی به ساختن داستانهای افسانهای از آنها نداریم، بلکه کافی است سیره واقعیشان را همانگونه که بود معرفی کنیم. همین صداقت در معرفی است که نسل آینده را با این شهدا پیوند میدهد.
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!