
معرفی شهید؛
برگی از زندگینامه شهید حسین پوستی
شهید حسین پوستی در سال ۱۳۴۸ در روستای قراجه بجنورد به دنیا آمد در سال ۱۳۶۶ در ارتفاعات رستم آلیان به شهادت رسید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، حسین پوستی فرزند الله قلی، سال ۱۳۴۸ در روستای قراجه بجنورد متولّد شد.
وی بعد از اتمام کلاس چهارم ابتدایی بنا به دلایلی از ادامهٔ تحصیل بازماند و به پدرش در کارهای کشاورزی و دامداری کمک میکرد.
او تا قبل از سربازی و رسیدن به شهادت به همین کار مشغول بود.
حسین نمازش را در اوّلِ وقت ادا میکرد و در کلاس و دورههای قرآن شرکت فعّال داشت.
او مدام شبهای محرّم و ایّام عزاداری آقا اباعبدالله الحسین (ع) در حسینیه برای انجام مراسم عزاداری شرکت میکرد.
حسین حالات روحانی خوبی داشت و رفتارش با پدر و مادر با احترام و فروتنی خاصّی همراه بود.
رابطهاش با برادر و خواهرانش با مهر و محبّت توأم بود و نسبت به دوستانش خوشرفتار و خوشبرخورد بود.
حسین بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و تشکیل بسیج مستضعفان به عضویت این نهاد مقدسّ درآمد و در فعالیتهایی که ازطرف بسیج برگزار میشد، حضور چشمگیری داشت.
حسین پوستی با رسیدن به سِّن سربازی خود را آماده کرد، تا با حضور در صفِ فدائیان اسلام، انقلاب و امام خمینی (ره) میادین رزم را جولانگاه خویش سازد.
بعد از طیکردن دورهٔ آموزشی عازم خطِ مقدّم نبرد شد، تا از آبروی این مرز و بوم دفاع جانانهای بکند.
سرانجام پنجم تیرماه سال ۶۶، (ارتفاعات رستم آلیان) مقتل کربلاییاش شد و به لقاءالله پیوست.
پیکر پاکش پس از تشییع در زادگاهش روستای قراجه به خاک سپرده شد.
انتهای خبر/ رحمانی
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!