
مدرس حوزه علمیه بجنورد:
شهید رئیسی نماد مسئول مؤمن متعهد بود
مدرس حوزه علمیه بجنورد گفت: از شهید رئیسی میتوان بهعنوان نماد حکمرانی مؤمنانه متعهد و مردمی در تراز جمهوری اسلامی یاد کرد.
سمیه محمدی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» در مورد عزت ملی و تعامل منطقهای در دوران شهید رئیسی، اظهار کرد: اقدامات شهید رئیسی همواره بر پایه حفظ عزت ملی بود و بر این مسئله تأکید فراوان داشت از جمله اقداماتی که در این زمینه انجام داد میتوان به استقلال و خودکفایی در سیاست خارجی اشاره کرد.
وی افزود: شهید رئیسی سعی میکرد از وابستگی به قدرتهای خارجی بکاهد و در برابر فشارهای خارجی، بهویژه تحریمهای آمریکا، مقاومت میکرد و سعی میکرد با استفاده از ظرفیتهای داخلی و همکاری با کشورهای دوست، اثرات این تحریمها را کاهش دهد.
استاد حوزه علمیه بجنورد گفت: شهید رئیسی تلاش کرد با حضور فعال در سازمانهای بینالمللی و منطقهای و با توسعه روابط با کشورهای مختلف، جایگاه بینالمللی ایران را تقویت کند.
محمدی اضافه کرد: شهید رئیسی اولویت ویژهای به توسعه روابط با کشورهای همسایه قائل بود و سعی کرد با حل اختلافات و ایجاد همکاریهای مشترک، ثبات و امنیت منطقه را تقویت کند.
این مدرس حوزه علمیه با بیان اینکه دولت سیزدهم در برخی از مناقشات منطقهای نقش میانجیگر را ایفا کرد، گفت: شهید رئیسی سعی کرد با ایجاد گفتگو و تفاهم، به حل مسالمتآمیز این مناقشات کمک کند. همچنین او با هرگونه مداخله خارجی در امور منطقه مخالفت کرد و بر لزوم حل مشکلات منطقه توسط خود کشورهای منطقه تأکید داشت.
وی با بیان اینکه ۵۰ نفر از سران کشورهای مختلف در مراسم تشییع شهید رئیسی حضور داشتند، ادامه داد: شهید رئیسی تلاش کرده است تا بین حفظ عزت ملی و تعامل منطقهای، یک تعادل ایجاد کند و ضمن تأکید بر استقلال و خودکفایی، سعی کرد با کشورهای منطقه تعامل سازنده داشته باشد.
محمدی با بیان اینکه انتقال میراث مدیریتی و فکری شهید رئیسی به نسل آینده، نیازمند یک رویکرد چندوجهی و برنامهریزی دقیق است، توضیح داد: جمعآوری و تدوین مستندات کامل از فعالیتها، سخنرانیها، نوشتهها و اقدامات شهید رئیسی و همراهان از جمله این اقدامات هستند.
این استاد حوزه علمیه بر انتشار بخشی از میراث فکری و مدیریتی شهید رئیسی در کتب درسی و برنامههای آموزشی مدارس و دانشگاهها تأکید کرد و گفت: خط فکری شهید رئیسی با تأکید بر ارزشهای اصلی مانند خدمت به مردم، عدالتخواهی، سادهزیستی، و مبارزه با فساد میتواند در دروس آموزشی آورده شود.
وی به تولید محتوای جذاب و متناسب با نیازهای نسل جوان تأکید کرد و ادامه داد: این تولیدات شامل فیلمهای مستند، سریالهای تلویزیونی، پادکستها، انیمیشنها و بازیهای رایانهای که زندگی و افکار شهید رئیسی و همراهان را به تصویر بکشد.
محمدی به تشییع باشکوه شهید رئیسی و همراهان ایشان اشاره کرد و گفت: این تشییع هم یک وداع ملی بود و هم حامل پیامهایی برای آینده کشور است بهعنوانمثال حضور گسترده مردم در تشییع نشاندهنده همدردی و احترام آنها به رئیسجمهور فقید و همراهانش بود.
مدرس حوزه علمیه بجنورد ادامه داد: این مراسم بهعنوان فرصتی برای نمایش وحدت و انسجام ملی در برابر چالشها و تهدیدها تلقی میشد و شرکتکنندگان در مراسم تشییع با آرمانهای انقلاب و رهبر انقلاب تجدید بیعت کردند.
وی ادامه داد: بسیاری از سخنرانان و شرکتکنندگان در مراسم تشییع، بر لزوم ادامه راه شهید رئیسی و تحقق اهداف او تأکید داشتند در این مراسم بهعنوان فرصتی برای یادآوری و ترویج ارزشهای انقلاب اسلامی مثل عدالت، خدمت به مردم و مبارزه با فساد قرار گرفت.
محمدی به مشارکت مردم در انتخابات ریاستجمهوری اشاره کرد و گفت: این تشییع باشکوه در فضای سیاسی کشور تأثیر مثبتی گذاشت که از جمله آن میتوان شرکت مردم در انتخابات ریاستجمهوری بعدی را بیان کرد.
این مدرس حوزه علمیه در مورد زندگی شهید رئیسی، توضیح داد: الگویی از سادهزیستی، مردمیبودن، صداقت در رفتار و دوری از تظاهر بود.
وی بیان کرد: الگویی که نهتنها در سبک زندگی شخصی او بلکه در عملکرد مدیریتی نیز نمود یافت ایشان باوجود شرایط سخت کشور از جمله بحران کرونا تحریمهای اقتصادی و فشارهای خارجی تصمیمهای کلان مدیریتی را با رویکردی متمرکز بر عدالت سلامت، معیشت مردم و مبارزه با فساد میگرفتند.
محمدی ادامه داد: شرایط کشور در برهههای مختلف، اصول ایشان در تصمیمگیری را تحتتأثیر قرار نمیداد. رفتار شخصیتی و مدیریتی شهید رئیسی نمونهای از حاکمیتی بود که به تعبیر مقام معظم رهبری باید بر دوش جوانان مؤمن کارآمد و معتقد قرار گیرد.
مدرس حوزه علمیه گفت: از شهید رئیسی میتوان بهعنوان نماد حکمرانی مؤمنانه متعهد و مردمی در تراز جمهوری اسلامی یادکرد.
انتهای خبر/دهقانی
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!