حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/05/05 شمسی | 2025/07/27 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
کمبود اعتبار مهم‌ترین چالش آب‌رسانی به روستاهای خراسان‌شمالی
مدیر قرارگاه سازندگی استان خبر داد:

کمبود اعتبار مهم‌ترین چالش آب‌رسانی به روستاهای خراسان‌شمالی

مدیر قرارگاه سازندگی و محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان‌شمالی گفت: مهم‌ترین چالش در اجرای پروژه‌های آب‌رسانی کمبود منابع است که باعث تأخیر در برخی موارد آب‌رسانی می‌شود.

 میثم مهنانی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» دررابطه‌با موضوع آب‌رسانی به روستاهای خراسان شمالی گفت: بسیج سازندگی استان در راستای آب‌رسانی به مناطق محروم و روستایی، دو مجتمع شامل زیدرسرانی در شیروان و شیرین دره در بجنورد را در دست اجرا دارد.

 وی ادامه داد: در طرح آب‌رسانی مجتمع شیرین دره ۶۸ روستا و در مجتمع زیدرسرانی ۲۹ روستا در حال اجرا هستند که تاکنون در مجتمع شیرین دره ۲۶ روستا و مجتمع زیدر سرانی ۲۹ روستا آب‌رسانی شده و اهالی این روستاها از آب شرب بهره‌مند شده‌اند.

 مدیر قرارگاه سازندگی و محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی افزود: تاکنون ۳۴ روستا در دو مجتمع آب‌رسانی در استان خراسان شمالی به مرحله‌ای رسیده که قابل‌بهره‌برداری است.

 این مسئول با تأکید بر این که پروژه‌های آب‌رسانی با اولویت رفع تنش آبی و محرومیت‌زدایی انجام می‌شود، گفت: طرح‌های آب‌رسانی بسیج شامل حفر چاه و لوله‌کشی است که معمولاً در اجرای این پروژه‌های گروه‌های مردمی و جهادی نیز مشارکت دارند، اما نیاز است که این مشارکت بیشتر شود.

 مهنانی بیان داشت: منابع مالی و اعتباری که برای تأمین پروژه‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد، شامل منابع دولتی بوده؛ اما باتوجه‌به تعدد پروژه‌ها نیاز است تا این اعتبارات جدی‌تر پیگیری و ارزش ریالی آن افزایش پیدا کند.

 مدیر قرارگاه سازندگی و محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی ادامه داد: مهم‌ترین مانع یا چالش در اجرای پروژه‌های آب‌رسانی کمبود منابع، و همکاری نکردن دستگاه‌ها و شرایط جغرافیایی است که باعث تأخیر در برخی موارد آب‌رسانی می‌شود.

 این مسئول بیان داشت: کمبود منابع مالی با بحران کم‌آبی و خشک‌سالی با هماهنگی آب و فاضلاب تطبیق داده می‌شود که دوگانگی ایجاد نشود.

 مهنانی ابراز داشت: دلیل اصلی تأخیر یا توقف پروژه‌های آب‌رسانی به دلیل کمبود منابع مالی بوده است.

 

 مصاحبه از آرزو رحمانی

 انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!