حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/05/27 شمسی | 2025/08/18 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
رئیس بیمارستان امام علی (ع) بجنورد خبر داد:

پذیرش ۱۲ هزار تصادفی در بیمارستان حوادث خراسان‌شمالی

پذیرش ۱۲ هزار تصادفی در بیمارستان حوادث خراسان‌شمالی

رئیس بیمارستان امام علی (ع) بجنورد با اشاره به اینکه ۵۰ درصد مراجعات به اورژانس این بیمارستان مربوط به مصدومان تصادفی است، گفت: طی چهارماهه نخست سال جاری ۱۲ هزار نفر مصدوم تصادفی در این بیمارستان پذیرش شده است.

 اکبر خدابنده در گفتگو با خبرنگار حوزه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» گفت: بیمارستان امام علی بجنورد به‌عنوان تنها بیمارستان حوادث در خراسان شمالی ماهانه بین ۵ تا ۶ هزار نفر پذیرش در بخش اورژانس دارد.

 وی با اشاره به اینکه بین ۴۰ تا ۵۰ درصد از مراجعات اورژانس این بیمارستان مربوط به آسیب‌دیدگان تصادف است، ادامه داد: براین‌اساس به‌صورت ماهانه تقریباً پذیرش ۳ هزار بیمار تصادفی در خراسان شمالی در اورژانس بیمارستان امام علی (ع) انجام می‌شود.

 رئیس بیمارستان امام علی (ع) بجنورد خاطرنشان کرد: طی چهارماهه نخست سال جاری ۱۲ هزار نفر مصدوم تصادفی در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد پذیرش شده است.

 وی گفت: این در حالی است که طی سال گذشته ۶۰ هزار نفر پذیرش در واحد اورژانس بیمارستان امام علی (ع) بجنورد پذیرش شده‌اند.

 این مسئول بیان داشت: عده‌ای از مصدومان تصادفی به‌صورت سرپایی درمان و مرخص و برخی در واحدهای ICU بستری و تعدادی بر اساس مشکلاتی که برای آنها پیش‌آمده تحت عمل‌های جراحی قرار می‌گیرند و یا در بخش‌های مختلف برای روند درمان بستری می‌شوند.

 خدابنده یادآور شد: ارائه خدمات به بیماران تصادفی اگر کروکی داشته باشد و توسط آمبولانس انتقال به بیمارستان انجام شده باشد، تمام مراحل روند درمانی شامل جراحی، بستری و تمام خدمات به‌صورت رایگان ارائه می‌شود.

 وی با اشاره به اینکه در شرایطی به دلیل دور بودن مسیر و به‌خطرافتادن جان بیمار قبل از آمدن آمبولانس بیمار را از کروکی خارج می‌کنند، توضیح داد: براین‌اساس با پیگیری‌های انجام شده فرصتی به آن داده می‌شود که اگر کروکی توسط پلیس تأیید شود مبلغ گرفته شده بازگردانده می‌شود.

 خدابنده گفت: بیمارستان امام علی (ع) به‌عنوان تنها بیمارستان ترومای استان خراسان شمالی فعالیت دارد که بسیار شلوغ بوده و مراجعات بسیار زیاد است.

 

 مصاحبه از آرزو رحمانی

 انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!