حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/06/24 شمسی | 2025/09/15 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
پزشکیان به قطر رفت
به دعوت امیر قطر؛

پزشکیان به قطر رفت

رئیس جمهور به دعوت امیر قطر و به منظور حضور و سخنرانی در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، دقایقی قبل عازم دوحه پایتخت این کشور شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک»، به نقل از ایسنا، مسعود پزشکیان که صبح امروز دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴، به دعوت امیر قطر و به منظور حضور و تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، عازم این کشور است، با بدرقه دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قمی، معاون امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری و تعدادی از اعضای کابینه، تهران را به مقصد دوحه ترک کرد.

رئیس جمهور در حاشیه حضور در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، دیدارهایی نیز با برخی سران و مقامات شرکت کننده در این نشست خواهد داشت.

نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، به منظور بررسی تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و از جمله حمله اخیر به محل جلسه سران مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و اتخاذ موضع قاطع از سوی کشورهای اسلامی علیه آن برگزار می‌شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!