حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/10/02 شمسی | 2025/12/23 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری عصر اترک هستید؟
نظارت بر توزیع کالاهای اساسی خراسان‌شمالی  تشدید شود
معاون استاندار خراسان شمالی:

نظارت بر توزیع کالاهای اساسی خراسان‌شمالی تشدید شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: نظارت بر توزیع کالاهای اساسی با نرخ مصوب در بازار خراسان شمالی تشدید شود.

به گزارش گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک»، بیست‌وهشتمین جلسه کارگروه تنظیم بازار خراسان شمالی با حضور محمودرضا معموری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط برگزار شد.

معموری در این نشست با تأکید بر ضرورت دسترسی مردم به کالاهای اساسی با قیمت مناسب، اظهار داشت: توزیع کالاهای اساسی باید به‌گونه‌ای مدیریت شود که این اقلام با نرخ مصوب به دست مصرف‌کننده نهایی برسد. 

وی تاکید کرد: نظارت‌ها به‌منظور جلوگیری از هرگونه گران‌فروشی به‌صورت مستمر و مؤثر انجام شود و در صورت مشاهده تخلف، برخورد قانونی بدون اغماض صورت گیرد. 

معاون استاندار با اشاره به اهمیت اشباع بازار از کالاهای اساسی مورد نیاز مردم افزود: حمایت از حقوق مصرف‌کننده اولویت اصلی است و هیچ‌گونه گران‌فروشی خارج از شبکه رسمی توزیع پذیرفتنی نخواهد بود. 

وی همچنین گفت: تأمین و توزیع به‌موقع کالاهای اساسی باید متناسب با نیاز بازار انجام شود تا با کمبود مواجه نشویم.

معموری با اشاره به اجرای مانور نظارتی شب یلدا تصریح کرد: این مانور باید در دو مرحله و در تمامی شهرستان‌های استان برگزار شود و هفته آینده گزارش جامعی از وضعیت بازرسی‌ها، نظارت‌ها و تخلفات احتمالی ارائه شود.

معاون استاندار نظارت بر نیازهای غذایی مردم را از مهم‌ترین مأموریت‌های دستگاه‌های نظارتی دانست و گفت: اگر نظارت‌ها دقیق، هدفمند و تشدید شود، شاهد گران‌فروشی نخواهیم بود.

وی تصریح کرد: همه دستگاه‌ها باید به‌صورت هماهنگ وارد عمل شوند و قیمت کالاها در مناطق و محلات مختلف نباید تفاوت معناداری داشته باشد.

معموری با تأکید بر حساسیت کنترل بازار در استان خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی، تلاش‌های گسترده‌ای برای کنترل بازار در حال انجام است و نرخ بالای تورم در استان قابل قبول نیست. تورم خراسان شمالی باید در بازه ۱۴ تا ۱۶ درصد مدیریت شود.

معموری در ادامه با اشاره به نقش بازارچه‌های دائمی در تنظیم قیمت‌ها گفت: شهرداری‌ها موظف‌اند زیرساخت و فضای لازم برای ایجاد بازارچه‌های دائمی را فراهم کنند. این بازارچه‌ها می‌توانند به‌عنوان یکی از ابزارهای مؤثر در کنترل قیمت‌ها عمل کنند و لازم است ایجاد آن‌ها در دستور کار جدی قرار گیرد.

در پایان این جلسه، موضوعاتی از جمله وضعیت تأمین و توزیع کالاهای اساسی، اجرای طرح‌های نظارت و پایش بازار و بررسی شرایط بازار روزها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!