
مسئول بسیج اساتید شهرستان جاجرم:
شهید رئیسی مدیر تراز انقلاب بود
مسئول بسیج اساتید شهرستان جاجرم گفت: دشمنشناسی و دشمنستیزی را میتوان دو شاخصه مدیر تراز انقلاب اسلامی نام برد، شهید رئیسی کارگزاری دشمنشناس و ظلمستیز بود.
محمدهادی حیدریان در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری «عصراترک» اظهار کرد: دشمنشناسی و دشمنستیزی را میتوان دو شاخصه مدیر تراز انقلاب اسلامی نام برد، شهید رئیسی کارگزاری دشمنشناس و ظلمستیز بود الگویی که باید در جامعه اسلامی و در میان دولتمردان امتداد یابد.
وی افزود: مقام معظم رهبری حضرت امام خامنهای مدظلهالعالی در مورد ویژگی رفتاری و عملکردی ایشان در مقابل دشمنان فرمودند «مرزبندی صریح با دشمنان و مخالفان انقلاب و پرهیز از دوپهلوگویی و اعتماد نکردن به لبخند دشمن از خصوصیات درسآموز شهید رئیسی بود که هر یک از این خصوصیات برای سیاستمداران ما و رؤسای جمهور آینده و منتخبان ملت در همه بخشها سرمشق است»
مسئول بسیج اساتید جاجرم گفت: تاریخ بشریت عرصه جدال دائمی حق و باطل بوده است، اما پیروزی در این نبرد از آن کسی است که دشمنی را تشخیص دهد، شیوههای راهبردی دشمن را بشناسد و از ابزار تقابلیِ صحیح بهره ببرد و به موقع واکنش نشان دهد که شهید رئیسی الگویی کامل و نمونه در این مسیر بودند.
حیدریان با بیان این مطلب که شهید آیتالله رئیسی هیچ گاه از فشارهای دشمنان انقلاب اسلامی نترسید، مطرح کرد: همیشه به عنوان یک جهادگر در میدان حاضر بود.
مسئول بسیج اساتید جاجرم بیان داشت: نکته مهمی که وجود دارد اینکه مردم نیز همیشه از داشتن مدیری جهادی و دشمن شناس مانند شهید رئیسی که در جهت تقویت عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی گام برمیداشت به خود میبالیدند و حضور باشکوه و مثالزدنی در مراسم تشییع آن شهید عزیز، مؤید این دیدگاه است.
وی ابراز کرد: آن شهید بزرگوار در زمان حیات خود به امامت و ولایت تاسی کرد و عشق و ایمان به مردم و خدمتگذاری به مردم و شناخت عمیق از دشمن و آمادگی بالا برای استکبارستیزی داشت و شهادت ایشان یک فرصت بزرگ برای میهن اسلامی فراهمکرد.
حیدریان افزود: ضرورت دارد با تبیین مستمر و بازخوانی ویژگیهای شهید رئیسی به عنوان یک گنجینه و مکتب درسآموز کمک کرد تا از ایشان به عنوان یک شاخص و الگو و مدیر تراز انقلاب اسلامی یاد کرد.
وی تصریح کرد: در پایان آنچه به نظر میرسد و باید اتفاق بیفتد جریانسازی خدمت و رسانهای شدن این گنجینه و مکتب درسآموز در جامعه و بدنه نخبگانی است تا این سرمایه شکلگرفته به جهت ظرفیت زمانی از دست نرود.
انتهای خبر/میرزائی
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!