گزارش تصویری؛
تهیه کشمش به روش شغاری در اسفراین
کشمش یکی از فراورده های انگور است که از دیرباز در روستاهای اسفراین به روش های سنتی تهیه میشود و یکی از این روش ها شغاری کردن انگور است .
به گزارش پایگاه خبری عصر اترک از اسفراین ؛ کشمش، میوه خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت میشود. یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم میباشد؛ بنابراین برای افرادی که رژیمهای کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن کشمش بسیار مفید میباشد.
زنان روستایی بعد از برداشت انگور های رسیده از تاکستان ، انگور های بی هسته زرد رنگ را جدا کرده و میشویند و در محلول شغار که قبلا از سنگ سیاه رنگ خورد شده و در آب حل شده تهیه شده است میزنند و در آفتاب و یا سایه پهن میکنند تا خشک شود .
انتهای پیام/