شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۵/۱۱/۲۰۲۴

آیا تمایل دارید در کانال عصر عضو شوید؟

سرویس دیدنی ها | کد خبر: ۲۸۵۹۷۱۳
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۷/۰۷ - ساعت ۲۳:۴۱
گزارش تصویری؛

تهیه کشمش به روش شغاری در اسفراین

کشمش یکی از فراورده های انگور است که از دیرباز در روستاهای اسفراین به روش های سنتی تهیه میشود و یکی از این روش ها شغاری کردن انگور است .

به گزارش پایگاه خبری عصر اترک از اسفراین ؛ کشمش، میوه خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبار‌ها در تمام سال یافت می‌شود. یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم می‌باشد؛ بنابراین برای افرادی که رژیم‌های کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن کشمش بسیار مفید می‌باشد.

زنان روستایی بعد از برداشت انگور های رسیده از تاکستان ، انگور های بی هسته زرد رنگ را جدا کرده و میشویند و در محلول شغار که قبلا از سنگ سیاه رنگ خورد شده و در آب حل شده تهیه شده است میزنند و در آفتاب و یا سایه پهن میکنند تا خشک شود . 

 

 

انتهای پیام/

خوانندگان محترم سایت خبری تحلیلی عصر اترک، شما می‌توانید سوژه های خود را به برای ما ارسال کنید تا پس از تأیید با نام شما در سایت و کانال عصراترک درج شود.

شماره تماس با سایت خبری تحلیلی عصر اترک:

058-32230729 - 058-32288068

ارتباط با سردبیر سایت در پیام رسان تلگرام

ارتباط با سردبیر سایت در پیام رسان سروش

آدرس پست الکترونیکی: info@atraknews.com


با تشکر
نظر شما ثبت و پس از بررسی انتشار میابد.
ارسال نظر
نام :
ایمیل
نظر
پایگاه خبری تحلیلی عصر اترک