حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری عصر اترک هستید؟
اهدای تجهیزات پزشکی ۳۰ میلیون‌تومانی خیر سلامت خراسان‌شمالی
رئیس سازمان‌های مردم‌نهاد علوم پزشکی خراسان‌شمالی خبر داد:

اهدای تجهیزات پزشکی ۳۰ میلیون‌تومانی خیر سلامت خراسان‌شمالی

رئیس اداره سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از اهدای هشت دستگاه گلوکومتر و یک دستگاه سونیک به ارزش ۳۰ میلیون تومان توسط یکی از خیرین نیک‌اندیش به تعدادی از مراکز بهداشتی استان خبر داد.

مجید پورخیاط در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» گفت: این تجهیزات باهدف ارتقای سطح خدمات تشخیصی و تسهیل روند ارائه خدمت به بیماران، تأمین و در اختیار مراکز بهداشتی قرار گرفته است.

وی بیان کرد: گلوکومترها در پایش و کنترل مستمر بیماران دیابتی نقش مهمی دارند و دستگاه سونیک نیز در ارائه برخی خدمات تشخیصی و درمانی کاربرد دارد که می‌تواند کیفیت خدمت‌رسانی در مراکز هدف را بهبود بخشد.

رئیس اداره سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ضمن قدردانی از این اقدام خیرخواهانه تصریح کرد: از این خیر بزرگوار که با نیت کمک به بیماران در این مسیر گام برداشته‌اند، صمیمانه تشکر می‌کنیم.

پورخیاط خاطرنشان کرد: اداره خیرین دانشگاه با شناسایی اولویت‌ها و نیازهای حوزه سلامت و ارتباط مستقیم با بیماران خاص و نیازمند، آمادگی دارد خیرین ارجمند را برای انجام نیت‌های خیرخواهانه راهنمایی کرده و بستر لازم برای هزینه‌کرد هدفمند کمک‌ها را فراهم کند. 

انتهای خبر/ رحمانی

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!