حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1404/08/29 شمسی | 2025/11/20 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری عصر اترک هستید؟
افت شدید مخازن سدهای شیروان و اسفراین
مدیرعامل شرکت آبفا خراسان‌شمالی خبر داد:

افت شدید مخازن سدهای شیروان و اسفراین

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان‌ شمالی از قطع دبی تحویلی سدهای بارزوی و بیدواز به شهرهای شیروان و اسفراین به‌دلیل افت شدید مخازن خبر داد.

 امیر فاطمی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، اظهار کرد: مخازن سدهای بارزوی شیروان و بیدواز اسفراین با افت شدید روبه‌رو هستند و دبی تحویلی این سدها به شهرهای شیروان و اسفراین قطع شده است.

 وی شهرستان‌های فاروج و شیروان را مناطق دارای تنش آبی بیشتر معرفی کرد و افزود: کاهش بارش‌های اخیر موجب افت تغذیه سفره‌های زیرزمینی، کاهش آبدهی چاه‌ها، قنات‌ها و چشمه‌ها و همچنین کاهش حجم مخازن سدها شده است.

 مدیرعامل آبفا خراسان شمالی با اشاره به وضعیت سایر شهرها و روستاها گفت: اکثر نقاط استان از نظر ارتفاع مخازن در شرایط مطلوب قرار دارند و با مشکل جدی مواجه نیستند.

 فاطمی بر ضرورت مصرف بهینه آب تأکید کرد و استفاده از تجهیزات کاهنده، کوتاه‌کردن زمان استحمام، جلوگیری از باز ماندن شیر آب، عدم آبیاری فضای سبز، استفاده کامل از ظرفیت ماشین‌های ظرف‌شویی و لباسشویی و آموزش مدیریت مصرف به کودکان را از مهم‌ترین روش‌های صرفه‌جویی دانست.

 وی از اجرای برنامه‌هایی برای معرفی و ترویج تجهیزات کاهنده مصرف خبر داد و گفت: چاپ پوستر، تولید انیمیشن و فیلم کوتاه، برگزاری نمایشگاه شیرآلات کم‌مصرف و نصب نمونه‌های این تجهیزات در ادارات، مدارس و تعدادی از منازل از جمله اقدامات انجام شده است.

 مدیرعامل آبفا همچنین به الگوهای موفق مدیریت مصرف اشاره کرد و طرح‌های مدیریت نشتی شبکه، کاهش هدررفت آب کولرها و جشنواره‌های دانش‌آموزی را از روش‌های مؤثر کاهش مصرف برشمرد.

 او نقش شهروندان را در مدیریت مصرف حیاتی دانست و افزود: مردم می‌توانند در پویش‌های آموزشی و فرهنگی شرکت کنند، به‌عنوان همیاران آب موارد بد مصرفی را تذکر دهند، ترکیدگی لوله‌ها را از طریق شماره ۱۲۲ گزارش کنند و نشتی‌های داخلی منازل خود را به‌موقع برطرف کنند.

 فاطمی در پایان از برنامه‌های سال ۱۴۰۴ برای ترویج مفهوم «آب به‌عنوان سرمایه ملی» خبر داد و گفت: جشنواره‌های دانش‌آموزی و پویش‌های مختلف از جمله اقدامات در این زمینه خواهد بود.

 انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!