حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری عصر اترک هستید؟
اجرای ۲ قرق اختصاصی در خراسان‌شمالی تصویب شد
مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خراسان‌شمالی:

اجرای ۲ قرق اختصاصی در خراسان‌شمالی تصویب شد

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خراسان شمالی اظهار کرد: در جلسه شورای‌عالی حفاظت محیط‌زیست با حضور رئیس‌جمهور، ایجاد دو قرق اختصاصی «لنگر» در شهرستان بام و صفی‌آباد و «ازوم» در شهرستان جاجرم تصویب شد.

رضا شکاریان در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» گفت: قرق اختصاصی لنگر با وسعت ۲۲ هزار هکتار زیستگاه گونه‌های ارزشمندی همچون قوچ اوریال و پلنگ ایرانی است و قرق اختصاصی ازوم نیز با مساحت ۲۸ هزار هکتار، زیستگاه قوچ اوریال، کل و بز و پلنگ ایرانی محسوب می‌شود.

شکاریان تصریح کرد: بر اساس مصوبه شورای‌عالی محیط‌زیست، این قرق‌ها به مدت هفت سال به قرق‌دار واگذار می‌شوند و پس از پایان این دوره، ادامه فعالیت یا سلب امتیاز بر اساس ارزیابی عملکرد و شرایط حفاظتی تعیین خواهد شد.

وی همچنین بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، سرشماری سالانه حیات‌وحش این مناطق هر سال در فصل پاییز برگزار می‌شود و نیروهای حفاظتی مستقر در قرق‌ها نیز آموزش‌های تخصصی لازم را دریافت خواهند کرد.

شکاریان خاطرنشان کرد: این مناطق بر اساس قابلیت حفاظت، جمعیت حیات‌وحش و امکان بهره‌برداری پایدار شناسایی و تعیین شده و با هماهنگی اداره کل منابع طبیعی استان به تصویب شورای‌عالی محیط‌زیست رسیده‌اند.

گفتنی است که اخیراً از سوی اداره کل محیط‌زیست استان مبنی بر تصویب اجرای دو طرح قرق اختصاصی در خراسان شمالی از سوی شورای‌عالی محیط‌زیست کشور منتشر شد که نور امیدی را به قبل‌های طبیعت دوستان استان تاباند.

تصویب اجرای این طرح قرق اختصاصی در استان نویدبخش سرمایه‌گذاری سبز بخش خصوصی است که در سایه چتر قرق داری بخش خصوصی حفاظت و پاسداری از گونه‌های حیات‌وحش و گیاهان، تحقق اکوتوریسم و اقتصاد گردشگری برای استان فراهم می‌شود.

سرمایه‌گذاری سبزی که کمبود نیروهای محیط‌بان ادارات کل محیط‌زیست و منابع طبیعی را نیز پوشش می‌دهد.

انتهای خبر/ قهرمانی 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!